Uz sākumu » 2015 » Janvāris » 6 » Lidojums ar gaisa balonu
Lidojums ar gaisa balonu
00:04:26

Lidojums ar gaisa balonu - tā ir unikāla iespēja uzdāvināt sev, draugiem , radiem , paziņām - jebkuram Jums tuvam un mīļam cilvēkam paliekošu emociju kopumu. Neaizmirstamas emocijas garantē mierīgs un lēns lidojums ar gaisa balonu . Ziemas sezonā lidojums ar gaisa balonu iespējams visas dienas garumā, vasaras sezonā - tikai agrās rīta un vēlās vakara stundās.

Lidojums ar gaisa balonu cena - Lidojuma ar gaisa balonu izmaksas ir sākot ar 185 EUR personai, lidojums tikai divatā kopā ar gaisa balona pilotu izmaksās sākot ar 385 EUR. 

Lidojuma ar gaisa balonu izmaksas atkarīgas no lidojumu rajona, meteoroloģiskās situācijas, personu svara, tāpēc katra konkrētā lidojuma cenu lūdzam precīzēt tiešā komunikācijā.

Tā , piemēram , lidojums ar gaisa balonu Liepājā divām personām izmaksās sākot ar 530 EUR, lidojums ar gaisa balonu Tukumā divām personām - sākot ar 430 EUR, lidojums ar gaisa balonu Jelgavā divām personām  - sākot ar 385 EUR, lidojums ar gaisa balonu Valmierā divām personām - sākot ar 420 EUR, lidojums ar gaisa balonu Siguldā - sākot ar 395 EUR. Lidojums ir privāts un tajā piedalās tikai 2 personas un pilots.

Ja lidojums ar gaisa balonu jāveic ārpus norādītā lidojumu rajona, tiek piemērotas transporta izmaksas, ja attālums lielāks par 150 km vienā virzienā, arī nakšņošanas izmaksas visai lidojumu komandai.

Papildus informācija : http://balticballoon.lv/

Просмотров: 4041 | Добавил: ballooning | Рейтинг: 5.0/11 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]