Uz sākumu » 2019 » Aprīlis » 2 » Lidojums ar gaisa balonu cena BEZ starpniekiem 400 eur
Lidojums ar gaisa balonu cena BEZ starpniekiem 400 eur
18:40:24
           Tiem, kas noguruši no ikdienas, tiem, kas meklē aktīvas vai ekstrēmas atpūtas iespējas, tiem, kuri meklē ko uzdāvināt mīļajiem, tiem, kuri atgriezušies no tālām zemēm un mēģina pierast pie viltīgās Latvijas ikdienas - lidojums ar gaisa balonu : kā dāvana , kā jauka izklaide, kā atpūta no ikdienas rūpēm - gan kāzās, gan svētkos, gan kā vienkārša dāvana mīļiem cilvēkiem ! Izmaksas atkarīgas no lidojuma norises vietas, laika apstākļiem, lidot gribētāju vēlmēm un personīgā svara,  sākot ar :
- 190 EUR vienai personai, kopā ar citām personām ( lidojuma laiku , vietu, nosaka pilots pēc saviem ieskatiem, personas svars līdz 80 kg) ;
- 200 EUR - 250 EUR vienai personai, kopā ar citām personām ( lidojuma laiku, vietu, nosaka pilots pēc saviem ieskatiem, personas svars 80-120 kg).
- 430 EUR - lidojums 2 personām, piedalās tikai 2 personas un pilots, iekļauts - dzirkstošā vīna tosts, transports no pilsētas centra uz lidojuma rajonu un atpakaļ, kopējais personu svars līdz 220 kg.
Pasākuma norises ilgums – no 3 līdz 4 stundām, atkarībā no vēlmēm.
            Dažādu, tieši Jums nozīmīgu pasākumu, arī korporatīvu pasākumu ( līdz 50 personām)  norisi garantē profesionāla komanda, kuras sastāvā lidojuma laikā iekļaujaties arī Jūs! Mēs nodrošināsim tieši Jūsu vēlmēm atbilstošu, profesionāli garantētu un meteoroloģiskajiem apstākļiem atbilstošu lidojuma laika un vietas izvēli un atbilstošu emociju kopumu.
            Lidojums mūsu komandā nozīmē personificētu attieksmi - lidojuma laikā Jūs ( divas / trīs personas) atrodaties lidgrozā kopā ar aerostata pilotu, tādējādi nodrošinot maksimāli iespējamo komfortu ( dažādu pārtikas u.c. produktu lietošana lidojuma laikā iepriekš jāsaskaņo ar pilotu personīgi ).
             Ir vēlēšanās pārsteigt savus mīļotos dzimšanas dienā ? Vēlaties uzdāvināt jaunlaulātajiem neaizmirstamus mirkļus nevienam nevajadzīgu kafijas servīžu vietā? Mēs garantējam neaizmirstamu un jauku emociju kopumu.
             Attiecībā uz tiem , kuriem " bail augstāk par zemi " - profesionāla pilota vadīts gaisa balons nodrošina lidojumu ar gaisa balonu  3 (trīs) metrus virs zemes profila.
             Tipogrāfiski drukātu Lidojuma dāvanu karti sagatavosim tieši Jums !
             Lidojuma noslēgumā tiem , kuri gaisa balonā veic savu pirmo lidojumu tiek pieķširts Gaisa aristokrātijas tituls!
             Vienmēr gatavi pastāstīt, paskaidrot, ieteikt un piedāvāt : tel. +371 22 098 098 e-mail : statoil@mail.bg
             Brīvi komunicējamies latviski, krieviski, spāniski, angliski, vāciski. Jauku laika pavadīšanu garantē profesionāli piloti – Latvijas gaisa balonu sporta sacensību laureāti 2008/ 2009 /2010/2011/ 2012/2013/2015/2017/2018 gada sezonās. Lidojam visā Latvijā, visā Eiropā, arī Ukrainā , Krievijā un Baltkrievijā.
             Gaisa balona starts - piemērojot attiecīgu piemaksu-  iespējams arī no Jūsu mājas pagalma, ja vien to atļauj lidojumu drošības apsvērumi !
 
             Mūsu pilotu mājas lapa : http://www.balticballooning.com  
            
             Pūkainus Jums mākoņus, vieglu vēju un mīkstu nosēšanos !

Check out.. Check out the Top 50 Balloon Flights sites! ..these Balloon Flights sites!

Просмотров: 987 | Добавил: aeronavt | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]